Hitta billig el med rätt elleverantör

 

Jämför dina elpriser enkelt

När det gäller dina elräkningar finns det 1000-lappar att spara varje år. Det största problemet är nämligen att många kunder inte väljer elavtal alls. Och de som inte väljer aktivt, hamnar automatiskt i elbolagens dyra tillsvidareavtal.

 

Under vintern 2013 betalade t.ex. de svenska hushållen 1 miljard kronor i onödan (!) på grund av dessa "tillsvidarepriser".

 

Antalet "soffliggare" minskar dock. För fem år sedan var det varannan elkund som inte hade valt ett avtal - idag är det 25% enligt SCB. Det är därför en mycket god idé att se över vilken leverantör av el som du har, så låt oss gå rakt på sak!

 

Jämför elpriset och välj bästa elavtalet

Det är enkelt att få reda på elpriserna hemma hos dig idag. Väldigt enkelt. Det finns nämligen flera tjänster på nätet för detta och Compricer är en av dessa. Inte nog med att de på ett smart sätt jämför och hjälper dig att hitta det bästa elavtalet - de gör dessutom detta gratis!

 

Allt du behöver ange för att jämföra elpriset är ditt postnummer och om du bor i lägenhet eller villa. Samt ungefärlig elförbrukning, vilket står på den senaste elräkningen som du fått. Sedan sköter Compricer allt annat; de jämför elpriser från elbolag i Sverige, presenterar lägsta elpriset och låter dig sedan välja det avtal som du önskar.

 

Om du vill kan de också hjälpa dig med bytet. Det tar ca 3 minuter. När du har fyllt i dina personuppgifter är det bara att luta sig tillbaka. Compricer gör jobbet åt dig och nästa gång du får din elräkning kan du konstatera att du fått ett lägre elpris.

 

Ett bra tips är att jämföra elpriser innan den mörka och kalla årstiden kommer, då den största elförbrukningen vanligtvis sker. Genom att besöka Compricer här kan du påbörja en jämförelse på din hemadress redan om 30 sekunder.

 

 

Ytterligare ett sätt att spara pengar, är att ha energisnåla apparater hemma. Läs därför vilka produkter som just nu är Bäst i test. Vi tar alltid med elförbrukningen som en viktig parameter.

 

Det har hänt väldigt mycket med energiförbrukningen på t.ex. TV och vitvaror de senaste åren och kanske tjänar du rätt snabbt igen pengarna om du byter ut en 10-15 år gammal diskmaskin mot en ny. För att inte tala om torktumlare där det skett mycket med energiförbrukningen. Och genom att installera en värmepump, kan du spara ännu mer energi i ditt hus. Läs därför här vilken luftvärmepump som är bäst i test.

 

   • Köp billigast på nätet
  •  

     
Om Bäst i test Guiden