Låna pengar nu idag, utan säkerhet


Låna pengar -
utan säkerhet

Det har sagts många gånger; Att låna pengar innebär oftast att en produkt eller tjänst blir dyrare, än att köpa kontant. Avgifter och räntor gör att det kan tillkomma många 100-lappar på det du ska köpa.

 

Men - ibland har man inget val! Något behöver införskaffas och pengarna är tillfälligt slut. Eller också är det helt enkelt för mycket pengar att lägga ut på en och samma gång, och det blir mildare för plånboken att dela upp betalningen. Pengarna ska ju räcka till många saker under en månad. Då kan ett banklån på internet, ett s.k. internetlån, vara ett bra alternativ.

 

När du tar ett internetlån behöver du INTE kontakta din vanliga bank. Du får istället pengarna direkt från respektive låneföretag. Att ta denna typ av lån kan därför också vara ett bra sätt att komma tillrätta med andra smålån och på så sätt få ned priset och räntekostnaderna. Det blir mindre pengar att lägga på lånen varje månad.

 

 

Låna pengar - Banklån och privatlån

När du tagit beslut att låna pengar, är det dock viktigt att se till att du får bästa möjliga förutsättningar för att betala tillbaka så lite som möjligt för det du lånat. Bankerna ägnar sig inte åt välgörenhet, så det bör inte du göra heller. Välj därför det ställe där du får den lägsta effektiva räntan.

 

Det finns idag en mängd olika företag som lånar ut större eller mindre summor till dig och vill ha mer eller mindre för denna tjänst. I vår granskning över dessa, har vi jämfört lån hos några av de största aktörerna för direktlån som lånar ut många miljoner varje dag till Svenska folket. Kort sagt; Sveriges mest prisvärda privatlån!

 

Nedanstående bolag erbjuder:

 • Har låg ränta jämfört med andra låneformer
 • Erbjuder s.k. blancolån (dvs lån utan säkerhet)
 • Du kan själv bestämma hur lång återbetalningstid du vill ha
 • Du kan räkna ut hur stort månadsbeloppet blir på deras hemsida
 • Du får besked direkt när du ansöker via webben
 •  


  Lendo - Billiga banklån

   

  Du har säkert hört reklamen från Lendo någon gång på radio. Eller sett TV-reklamen. Eftersom Lendo är helt fristående så förmedlar de bara lån från andra långivare på den svenska marknaden. Det är smart!

   

  Detta innebär nämligen att de gör allt jobb med att leta reda på vad som är bäst för just dig, med tanke på dina önskemål och förutsättningar. Sedan presenterar de ett förslag till dig. Du väljer själv om du vill acceptera det eller strunta i förslaget. Det är fiffigt för oss som gärna låter någon annan göra det stora arbetet med att leta reda på bästa pris/lägsta räntan.

   

  Du kan låna från 5 000 kr till 500 000 kronor på en gång. Hos Lendo kan du också få upp till 150 000 kr i lån utan säkerhet trots betalningsanmärkningar vilket kan vara en lättnad för dig som fått detta tidigare. Vi anser att Lendo är riktigt intressanta, inte minst eftersom de har en ränta från låga 4,95 %.

   

  Titta in på Lendos hemsida nu för se vad de erbjuder för ränta till dig, eftersom det är olika beroende på vem som söker lånet.

   

   

   

  Bästa internetlånet

   

  Idag ligger den effektiva räntan mellan 3,70 – 10,95 % hos ICA Banken vilket får ses som mycket bra. Du kan ansöka om lån mellan 20 000 och 350 000 kronor. ICA Banken har dessutom en historia med flest nöjda svenska kunder, och även det är förstås viktigt. Inte minst när det handlar om så viktiga saker som lån. Därför tilldelas ICA Banken vår vinnarrosett just nu. Och inte nog med det!

   

  De bjuder dig dessutom på både aviavgift och uppläggningsavgift när du klickar här!

   

  Det är givetvis ingen nackdel att ringa Advisa (nedan) och fylla i en ansökan hos Lendo (ovan) också. Men om svaret du får är en ränta som är högre än hos ICA Banken, ja då vet du var det finns pengar att spara.

   

  Läs nu vad ICA Banken kan erbjuda dig idag!

   

   

  Advisa hjälper dig med ditt banklån

  Det som är riktigt bra med Advisa är att du kan ringa till dem! För om du är en av alla dem som inte uppskattar att fylla i formulär, är det skönt att veta att du gärna får ringa och prata istället. Med en människa dessutom!

   

  Du når dem på direktnummer 0770-17 16 33.

   

  Det är också skönt att veta att detta är helt gratis. Både att ringa till dem och att få hjälp att hitta det bästa lånet med den lägsta räntan. Advisa är dessutom kända för att ha bra service och ge snabba svar. På Bäst i test Guiden kollar vi ju gärna vad tidigare kunder tycker om ett företag och när det gäller Advisa får de hela 4,5 av 5,0 i betyg av sina kunder. Det är riktigt bra!

   

  Det som är smart med Advisa är att de samlat flera långivare på samma ställe. De arbetar alltså som "låneförmedlare" och eftersom de är oberoende utan koppling till någon enskild bank, kan de låta alla banker slåss för att ge dig det bästa erbjudandet. Och med tanke på dagens låga räntenivåer, kan det bli en positiv upplevelse för dig, då deras ränta börjar på låga 2,95 %.

   

  Trots att de kollar med över 20 banker får du bara 1 kreditupplysning hos UC. Du slipper alltså lägga ned tid själv på att hitta en bra lånelösning. Advisa gör detta åt dig, utan att det kostar dig något alls. Och - du behöver inte ens berätta vad du ska ha pengarna till.

   

  Är du över 18 år och har en inkomst på minst 10 000 kr per månad, kan du enkelt fylla i deras ansökan på webben här! Eller - slå dem en signal på 0770-17 16 33 nu direkt och ta del av deras kostnadsfria telefonhjälp.

   

   

  Vill du bara låna en liten summa?

   

   

  Om du bara önskar låna ett litet belopp t.ex. ett par tusenlappar kan ett företag som L'EASY vara intressant. De har smålån, från 10 000 kr till 50 000 kronor, till en rimlig ränta.

   

  De frågar inte vad du ska ha pengarna till och sätter in ditt lån direkt på ditt bankkonto. Se dagsaktuell ränta (ofta runt 14 procent) här på deras hemsida.

   

   

  Det fattas ju många banker och lånebolag! Varför är inte dessa med?

  Av flera anledningar, ofta för att de är för dyra eller har avgifter som ökar kostnaderna för dig. Ta Ellos som exempel. Det kan låta billigt med "bara 20 kr extra per månad", men läser man sedan det finstilta ser man att den effektiva räntan blir skrämmande höga 34% vid ett lån på 10 000 kr på två år!

   

  Många andra banker, som t.ex. Handelsbanken, Nordea, SalusAnsvar och Kaupthing Bank har runt 500 kr i bara uppläggningsavgift och därefter en ränta som ofta är högre än våra tips här ovan.

   

  Men som alltid är det ju du själv som måste tänka efter vad som passar sig bäst. Detta är bara goda råd, som inte är dyra, utan tvärtom försöker att ge dig så billiga lån som möjligt.

   

  Tips: Är du inte i behov av pengar idag, men vill hålla koll i fortsättningen på vart det är bäst att ta ett lån? Fyll då i ditt namn under den röda pilen! Vi skickar ett kort mail till dig när vi hittar något annat lånebolag som har ännu bättre ränta, avgifter eller förutsättningar!

   

     • Köp billigast på nätet
  •  

    
  Om Bäst i test Guiden