Det är uppskattat att få fotografier på papper

 

Framkallning online

Ska du framkalla foton på nätet och vill veta vad som är den bästa framkallningen? Då har du kommit rätt! Vi har gått igenom alla de stora aktörerna som idag kan hjälpa dig att framkalla digitala fotografier till papperskopior.

 

Som vanligt fokuserar vi på dem som ger dig mest och bäst, för minst pengar. Inte alltid en lätt ekvation, men vi har lyckats. Läs sammanfattningen nedan, så har du redan om 4 minuter tagit ett viktigt steg mot att få den bästa framkallningen till det lägsta priset.

 

Framkallning på nätet - test

Det är ju detta med priset i första hand. Ett alternativ är ju nämligen att skriva ut sina fotografier själv på en bra bläckstråleskrivare och därmed spara både tid och arbete jämfört med att skicka in bilderna för fotoframkallning till ett lab. Men blir det billigare? Nej, oftast inte.

 

Trots att du kan få en bläckpatron för bara 1 krona är det idag så stor konkurrans bland fotolabben, att det ofta är billigare att låta dem "skriva ut" bilderna. En stor fördel med detta är också att man får fotografierna på riktigt fotopapper, vilket innebär att bilderna kan hålla längre tid än om man skriver ut dem själv. Så ett attraktivt (=lågt) pris är viktigt, då det kan skilja fem gånger mellan det dyraste och det billigaste företaget.

 

Bästa framkallning 2017

Sedan är förstås också kvalitén av stor betydelse. Faktum är att flera som framkallar fotografier tummar på kvalitén bl.a. på fotopapper och det verkar också som att en del har lite svårt med inställningarna av maskinerna. Bilderna blir dassiga, har dåliga skuggor eller helt enkelt felaktiga färger.

 

Visst - detta är inget unikt för digital fotoframkallning. Det var lika illa när man stoppade sin lilla rulle i en fotopåse och skickade den för framkallning för ett par decennier sedan. Men det blir så mycket tydligare idag, när något man ser på skärmen har ett annat utseende efter framkallningen.

 

 

PhotoBox - Digital framkallning på Internet

Framkalla 100 bilder gratis, betala bara portot

PhotoBox är den spelare som förtjänar att lyftas fram i ljuset i första hand. De har inlett ett samarbete med ICA Foto, vilket innebär att om du skickar in dina kort till ICA Foto, så hamnar uppdraget att skriva ut och skicka bilderna till dig, på samma företag; PhotoBox.

 

Företaget finns etablerat i 15 länder vilket gör dem till det största på den europeiska marknaden inom digital fotoframkallning, vilket borgar för bra kvalité.

 

PhotoBox använder fotopapper från Kodak och Fuji och lovar att skicka din beställning inom en arbetsdag, vilket förstås är mycket bra. I ett test i tidningen 'PC för Alla' fick de 8 av 10 poäng.

 

Vad erbjuder då PhotoBox till dig, för att du ska våga ta steget och testa deras kunskaper inom fotoframkallning? Jo, de ger dig 100 bilder gratis mot bara portokostnaden på 49 kronor! På så vis har du inget att förlora genom att ge dem en chans att framfalla dina bilder.

 

Du kan se detta erbjudande genom att besöka deras hemsida här!

 

 

Varför framkalla sina digitala foton?

Glöm inte bort att framkalla dina bästa foton, så att de finns på papper också! Det är nämligen oroande lätt att man annars blir av med alla bilder som man har.

 

Förr i tiden var det främst vid brand som man riskerade att förlora oersättliga minnen i form av fotografier. Men idag är det så mycket större risk att fotografierna på barnen, vännerna eller föräldrarna försvinner på andra sätt, inte minst genom datorhaveri, en hårddiskkrasch eller att datorn helt sonika blir stulen. Hårdvaran är enkel att ersätta, men bilderna som man inte har kopior på, kan för evigt vara borta.

 

Se därför till att framkalla dina bästa bilder! Orkar du inte sätta dem i ett album erbjuder flera företag idag bra lösningar för detta också i form av färdiga fotoböcker t.ex. en bok för varje resa. Ett enkelt, smidigt och snabbt sätt att ta hand om dina minnen inför framtiden.

 

Är du intresserad av att läsa tester på digitalkameror så har vi sidor för det också. Både enklare digitala kompaktkameror samt semiproffs kameror.

   • Köp billigast på nätet
  •  

     
Om Bäst i test Guiden