Vilka är vi bakom Bäst i test Guiden?

Visst är det roligt att läsa tester i tidningar! Att undersöka vilken produkt som verkligen är den bästa inom ett område. Sedan fråga säljarna i butikerna, vad de tycker och varför de har ett visst ställningstagande. Kanske också ringa runt lite eller prata med en verkstad som servar de aktuella produkterna, för att ta reda på hur många av en vara som kommer tillbaka. Det är ju trots allt så att en del tillverkare har mer problem med sina produkter, än andra.

 

Sedan återstår att leta reda på det lägsta priset. Det hittar man oftast när man handlar på nätet. Och väga detta pris mot den service som man kan få genom att köpa produkten i en fysisk butik istället. Visst är väl allt detta roligt! Eller?

 

Vi tycker att det är roligt i alla fall och vill på denna sajt dela med oss av vad vi kommit fram till, under de timmar som vi lagt ned för att få fram vad som verkligen är Bäst i test idag.

 

Men vilka är då vi som jobbar för dig med detta varje vecka? Jo...

 

Robert

Robert på Bäst i test Guiden

Det var Robert som en vinterdag år 2009 skapade Bäst i test Guiden. Och sanningen är att det var för att göra livet lite enklare för sina vänner. Läs mer om detta under rubriken 'Så kom Bäst i test Guiden till' här nedanför.

 

Robert har varit i IT-branschen sedan 1982 både som lärare, konsult och driftansvarig. Trots att han har många strängar på sin lyra, vet han fortfarande inte vad han ska bli när han blir stor. Helt klart är dock att Bäst i test Guiden fått en speciell plats i hans hjärta.

 

Om du har några funderingar eller frågor om sajten, är du välkommen att kontakta Robert på: robert @ bestitestguiden.com

 

 

Anita

Anita på Best i test Guiden

Anita är redaktör och ansvarig för Best i test Guiden i Norge sedan år 2013. Hon är född och uppvuxen i Arendal i Norge, men flyttade till Sverige år 2003. Anita tycker mycket om att skriva, läsa och översätta mellan olika språk. Hon är också intresserad av hälsa och kost.

 

Hennes stora dröm är att bo på en ranch i Texas, gå runt i boots, jeans, rutig skjorta och en cowboyhatt medan Alan Jacksons röst strömmar ur högtalarna.

 

Du kan kontakta Anita om du har några frågor om vår Norska sajt. Hennes mailadress är: anita @ bestitestguiden.com

 

 

Fredrik

 

Fredrik ser till så att det tekniska fungerar som det ska här på webben. Han sköter all programmering, så att du kan komma till Bäst i test Guiden från vilken enhet som helst och ändå få en bekväm upplevelse när du surfar runt här.


Fredrik har också skapat det fina utseende som du möts av varje gång du besöker oss, men som så många andra "datornördar" är han lite ljusskygg och vill helst inte vara med på bild.

 


Så kom Bäst i test Guiden till

Utdrag från vårt Nyhetsbrev, maj 2013: "Visste du att Bäst i test Guiden egentligen kom till av slöhet? Jo, det är faktiskt sant! Och så här gick det till när de första sidorna år 2009 såg dagens ljus...

 

När jag, Robert, växte upp var det två tidningar som jag läste. (Egentligen tre, men Bamse är för pinsamt att nämna så den bortser vi ifrån). Kalle-Anka och Råd & Rön! De var min litteratur. Vi prenumererade på dessa i familjen och det var så som jag fördrev tiden mellan läxor, MTV och datorprogrammering. Då - på 80-talet.

 

Detta med tester och teknik har med andra ord alltid legat varmt om hjärtat och troligtvis är det därför som familj och vänner vänt sig till mig för att fråga; "Du som håller koll på alla prylar, vilken är den bästa dammsugaren/kameran/datorn just nu?" Jag tycker ju om att sammanställa tester och söka efter bra produkter, så jag svarade dem så gott jag kunde.

 

Men för fyra år sedan, när jag fick samma frågor gång på gång från vänner och familj, slog latmasken i mig till. Jag tänkte, "Äsch, jag lägger sammanställningarna på nätet istället så få de kolla själva". Då finns ju alla källor där också och jag slipper svara flera gånger i månaden på vilka saker som jag rekommenderar. Slött. Men praktiskt! Tillsammans med min vän Peter så skapade vi de första sidorna, med bl.a. vinterdäck, Platt-TV (som det hette då) och spikmattor (nån som kommer ihåg dem?)

 

Men åren gick och det visade sig att det inte bara var min familj som uppskattade förarbetet. Idag är det ca 140 000 svenskar per månad som besöker Bäst i test Guiden. Men det manuella arbetet görs fortfarande på samma grundliga sätt och jag skriver fortfarande som om det var till mina vänner. Jag skulle t.ex. aldrig länka till en butik, som jag inte själv skulle handla i.

 

Den enda skillnaden är att det idag är betydligt fler vänner som läser webben, än när jag började för 4 år sedan. En del känner jag. De flesta har jag aldrig träffat. Men alla besökare ser jag ändå som mina vänner. Och jag är glad att jag får ditt förtroende också. Jag är verkligen det. Tack!"

 

 

 

Titta in på vår Facebook sida här och klicka på Gilla om du gillar oss lika mycket som vi gillar dig!  • Köp billigast på nätetOm Bäst i test Guiden
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen med vår webb. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen, godkänner du detta.